29 de febrer del 2016
El Nàstic empata a 1 contra el Valladolid, i encadena set jornades sense perdre
El Nou Estadi ha viscut la tercera millor entrada de la temporada amb gairebé 7.000 aficionats
El Nàstic encadena ja set jornades sense perdre, amb 3 victòries i 4 empats, després de l’1 a 1 al Nou Estadi davant el Valladolid. Emaná avançava l’equip de Vicente Moreno al marcador en el minut 22 de partit, però només dos després Rennella empatava en una errada del porter Varo que debutava a Segona A.

L’equip tarragoní va fer mèrits, sobretot a la segona meitat, per aconseguir la victòria, però no va saber aprofitar alguna de les ocasions de gol i l’entrenador tenia una sensació agredolça: bo sumar, però ocasió perduda.

El Nàstic es consolida en promoció d’ascens. És quart amb 43 punts, a 6 del líder, el Leganés, i a 5 del segon, l’Alavés. Està 2 punts per sobre del Saragossa, el primer equip que no lluitaria per l’ascens. Tot i aquesta situació, Vicente Moreno no vol parlar de lluitar per pujar de categoria.

El Nou Estadi va viure la tercera millor entrada de la temporada amb gairebé 7.000 aficionats. Diumenge vinent el Nàstic juga al camp de l’Alcorcón, que està just per sota a la classificació a dos punts.