01 de març del 2016
La golejada de la UD Torredembarra contra la Rapitenca dóna una dosi d’alegria extra al vestidor
El conjunt d’Isaac Fernàndez és conscient de la dificultat de mantenir la categoria, però no està disposat a llençar la tovallola
Gran victòria de la UD Torredembarra per 4 a 0 davant de la Rapitenca. Els de Nando Crespo van tenir diverses ocasions per encetar el marcador, però la pilota no entrava. Els jugadors van anar al descans amb empat a 0, i no va ser fins el minut 52, a la segona meitat, que el torrenc Miró va obrir la llauna amb el primer dels torrencs. La Rapitenca va tenir alguna oportunitat per empatar, fins i tot ho va fer amb un gol que va ser anul·lat. Isma aconseguia de vaselina el segon gol al minut 86 i posava el 2 a 0 al marcador, que va fer que els visitants baixessin els braços i el partit quedés sentenciat. Va ser Alejandro l’autor del tercer i el quart, als minuts 87 i 89, respectivament.

El tècnic torrenc, Isaac Fernàndez, s’ha mostrat “orgullós” de com van sortir els jugadors al camp, i ha assegurat que la victòria els dóna “una dosi d’alegria extra” ja que aquesta temporada els està costant sumar els 3 punts. Considera que “per mèrits haurien de tenir entre 8 i 10 punts més, i que no se’ls pot retreure res ja que els 21 jugdaors que conformen la plantilla no falten mai als entrenaments, ho estant donant tot, no han baixat els braços, i estant millorant molt”. Ha destacat que “la majoria són molt joves i sense experiència en la categoria, un fet que és molt d’agrair”.

El Torredembarra és conscient de la dificultat de mantenir la categoria, però no està disposat a llençar la tovallola. El proper cap de setmana visitarà el camp del Lleida.