Esports
Foto: Imatge d'arxiu
04 de desembre del 2014
La 4ª Marxa Castells del Baix Gaià frega la cinquantena d’inscrits
El regidor d’Activitat Física i Esport, Guillermo Alonso, insisteix en no esperar-se fins a l’últim moment per apuntar-s’hi
Les inscripcions a la 4ª Marxa Castells del Baix Gaià continuen a bon ritme. Quan encara falta més d’un mes i mig perquè se celebri la prova, són al voltant d’una cinquantena les persones que ja s’hi ha apuntat per prendre-hi part el proper 25 de gener.

Des de la regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla, qui s’encarrega de l’organització, s’han mostrat satisfets i optimistes amb aquesta xifra. Guillermo Alonso, de fet, ha insistit que aquells que vulguin formar-hi part no esperin fins l’últim moment. En aquest sentit, han recordat que en la passada edició van haver de tancar les inscripcions dues setmanes abans del previst. La participació està limitada a 500 persones. El preu d’inscripció és de 20 euros fins al 16 de gener, i de 22 euros des del 17 al 22 de gener.

Els objectius de la prova són la promoció de l’activitat física i del territori, i el respecte al medi ambient. Unes fites que, segons Guillermo Alonso, s’assoleixen any rere any.

El recorregut és de 25 km. Surt del Castell d’Altafulla, i segueix per Tamarit, La Mora, El Catllar, La Riera, i Ferran, per tornar de nou a Altafulla.
La prova, que unirà en una caminada no competitiva els castells d’aquests municipis, acabarà amb una botifarrada i calçotada popular.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla