14 de març del 2016
El CE Altafulla empata a un gol davant el Montblanc
Pol Inglès va marcar en un partit en què l’entrenador, Jordi Castro, tenia només dos canvis a la banqueta
Bon empat del CE Altafulla davant el Montblanc. Tot i les baixes i amb només dos canvis a la banqueta, el combinat de Jordi Castro ha donat la cara contra el sisè classificat. Pol Inglès ha tornat a ser el golejador del partit. Minuts abans d’arribar al descans, s’ha tret de la butxaca una jugada magnífica, ràpida, que ha fet pujar la diana al marcador en el minut 36 de la primera part. Amb aquest gol ja són 15 (1 de penal) els que ha definit aquesta temporada una de les perles del primer equip de l’Altafulla. L’empat per part del Montblanc ha arribat a la segona meitat, obra de Valverde.

Amb aquest resultat, l’Altafulla baixa una posició. És onzè amb 28 punts, els mateixos que té el Tancat, que se situa per damunt dels altafullencs. Pel que fa a la propera jornada, l’Altafulla visita el camp de la Pobla de Mafumet B, 5è classificat a la taula, amb 49 punts. Partit complicat a domicili on haurà de recuperar baixes per si vol mantenir una tercera jornada consecutiva sense conèixer la derrota.

Per la seva banda, el conjunt Juvenil de l’entitat ha golejat a domicili per 0 a 6 el Santa Oliva. Amb un partit menys, els homes de Jonathan Pérez són segons amb 28 punts, a 3 dels líder, el Tancat, del grup 11 de la 2a Divisió Juvenil.