Esports
04 d'abril del 2016
L’Ajuntament d’Altafulla i la FETRI presenten el Campionat Mediterrani - Copa d'Europa de Triatló
L’acte ha tingut lloc aquest dilluns al matí a la Diputació de Tarragona. La cita serà una prova test dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017
Primer va ser el Campionat d’Espanya de Triatló Sprint; després, el Campionat d’Espanya en modalitat olímpica; i aquest estiu serà el torn del Campionat Mediterrani - Copa d’Europa de Triatló. Altafulla s’ha convertit en els darrers anys en l’epicentre d’aquesta modalitat esportiva a l’Estat Espanyol. Una progressió que mira des del primer dia cap als Jocs Mediterranis Tarragona 2017, on el municipi del Baix Gaià esdevindrà la seu del Triatló.

El director de competicions de la Federació Espanyola de Triatló (FETRI), Jorge García, ha explicat el pla estratègic que la Federació va iniciar ara fa tres anys en coordinació amb l’Ajuntament d’Altafulla. Un projecte conjunt en què “continuaran treballant plegats pel que esdevindrà el mirall del que serà el 2017”.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha compartit la satisfacció d’anar de la mà en un projecte amb el qual Altafulla “guanya en promoció”. S’ha mostrat satisfet de “tornar a estar al capdavant acollint un campionat de caire internacional”, i ha reconegut ser els “alumnes avantatjats” dels Jocs ja que “entenen aquestes proves com un test”.

La nova cita se celebrarà el proper 17 de juliol. La presentació ha tingut lloc al Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona; i hi han pres part Mateu Montserrat, diputat de la Diputació de Tarragona; Fèlix Alonso, alcalde d’Altafulla; Jorge García, director de competicions de la FETRI; Maria Isabel Negueruela, consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona i delegada del Comitè Organitzador dels JJMM Tarragona 2017; Joan Plana, representant territorial de l'Esport a Tarragona de la Generalitat de Catalunya; Sergi Noguera, secretari general de la Federació Catalana de Triatló; i Guillermo Alonso, director de la prova de triatló d’Altafulla a Tarragona 2017.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla