Esports
Foto: Imatge d'arxiu
05 d'abril del 2016
Bon ritme d’inscripcions a la Cursa de l’1 de Maig d’Altafulla
L’organització espera reunir el miler de persones que ja hi van participar l’any passat
El ritme d’inscripcions a la Cursa de l’1 de Maig d’Altafulla és més que positiu. El període per apuntar-se ha començat enguany amb molta força; un fet que il·lusiona l’organització. Un dels responsables, Guillermo Alonso, és conscient, però, que “la gent espera fins a l’últim moment per apuntar-s’hi”.

La setmana vinent es posaran en contacte amb les escoles per tal de donar-los a conèixer la informació de la nova edició, i donar-los la possibilitat de participar-hi.

La voluntat és arribar als 600 infants que van prendre-hi part l’any passat, i a les gairebé 400 persones que van córrer en la categoria Open 5.000 metres. L’edició d’aquest 2016 incorpora la Cursa Specials i la Cursa de Cadires de Rodes.

Més enllà dels números, Guillermo Alonso ha insistit que “en un context de sobresaturació de calendari de les curses populars, la voluntat és que els participants marxin satisfets i amb la intenció de repetir l’any vinent”.

El període d’inscripcions romandrà obert fins el proper 28 d’abril. En el cas de la Cursa Open –limitada als 400 participants- el preu és de 10 euros fins el 24 d’abril; de 12 euros, del 25 al 28 d’abril; i de 15 euros, el mateix dia de la prova. Pel que fa a la Cursa de Cadires de Rodes, el preu és de 5 euros fins el 28 d’abril. Per a les Curses Infantils, la inscripció serà gratuïta i es tancarà el mateix dia de la prova.

Les persones interessades poden apuntar-se de forma presencial a la Geladeria La Perla d’Altafulla, a la botiga Boom Sport de Torredembarra, o a la botiga Bikila de Tarragona. També ho poden fer per internet a www.atletesaltafulla.com, o a www.athleticevents.net.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla