Esports
Foto: Imatge d'arxiu
05 d'abril del 2016
Bon ritme d’inscripcions a la Cursa de l’1 de Maig d’Altafulla
L’organització espera reunir el miler de persones que ja hi van participar l’any passat
El ritme d’inscripcions a la Cursa de l’1 de Maig d’Altafulla és més que positiu. El període per apuntar-se ha començat enguany amb molta força; un fet que il·lusiona l’organització. Un dels responsables, Guillermo Alonso, és conscient, però, que “la gent espera fins a l’últim moment per apuntar-s’hi”.

La setmana vinent es posaran en contacte amb les escoles per tal de donar-los a conèixer la informació de la nova edició, i donar-los la possibilitat de participar-hi.

La voluntat és arribar als 600 infants que van prendre-hi part l’any passat, i a les gairebé 400 persones que van córrer en la categoria Open 5.000 metres. L’edició d’aquest 2016 incorpora la Cursa Specials i la Cursa de Cadires de Rodes.

Més enllà dels números, Guillermo Alonso ha insistit que “en un context de sobresaturació de calendari de les curses populars, la voluntat és que els participants marxin satisfets i amb la intenció de repetir l’any vinent”.

El període d’inscripcions romandrà obert fins el proper 28 d’abril. En el cas de la Cursa Open –limitada als 400 participants- el preu és de 10 euros fins el 24 d’abril; de 12 euros, del 25 al 28 d’abril; i de 15 euros, el mateix dia de la prova. Pel que fa a la Cursa de Cadires de Rodes, el preu és de 5 euros fins el 28 d’abril. Per a les Curses Infantils, la inscripció serà gratuïta i es tancarà el mateix dia de la prova.

Les persones interessades poden apuntar-se de forma presencial a la Geladeria La Perla d’Altafulla, a la botiga Boom Sport de Torredembarra, o a la botiga Bikila de Tarragona. També ho poden fer per internet a www.atletesaltafulla.com, o a www.athleticevents.net.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla