18 d'abril del 2016
El CE Altafulla no falla i guanya per 4 a 0 la Joventut Bisbalenca amb un nou hat-trick de Pol Inglés
El diumenge a les 16h, el combinat de Jordi Castro visitarà el camp del Tancat en un enfrontament de tu a tu
El CE Altafulla no falla i guanya per 4 a 0 la Joventut Bisbalenca amb un nou hat-trick de Pol Inglés. Partit fàcil pels homes de Jordi Castro que a la mitja hora de joc ja s’han avançat en el marcador amb el primer dels tres gols que ha marcat el màxim golejador de l’equip, Pol Inglés. El segon l’ha aconseguit en el minut 50 de la segona meitat amb una jugada ben trenada pel conjunt groc-i-negre, i el tercer gol, en el minut 52, dos minuts més tard. A les acaballes del partit ha arribat el quart i últim gol, obra en aquesta ocasió del juvenil Achraf Maadi, una de les promeses del planter.

La Bisbalenca li ha posat molt fàcil a un Altafulla que ha estat en tot moment còmode i que podria haver ampliat, fins i tot, el marcador en més d’una ocasió.

L’Altafulla es manté en l’onzena posició amb 35 punts. El diumenge a les 4 de la tarda visitarà el camp del Tancat en un enfrontament de tu a tu contra els vendrellencs, que se situen per sota amb 34 punts. Els del Tancat també han guanyat aquesta jornada, per 0 a 1 contra el Morell.