Esports
Foto: UD Torredembarra
27 d'abril del 2016
La UD Torredembarra certifica el descens a Segona Catalana després de caure al camp del Santboià
L’altra nota negativa del cap de setmana ha estat la lesió de l’altafullenc Àlex Cañas, que estarà de baixa quinze dies
La derrota d’aquest cap de setmana al camp del FC Santboià ha certificat el descens a Segona Catalana de la UD Torredembarra. El conjunt blanc-i-blau ha esgotat les seves possibilitats de mantenir la categoria. Una fita que el tècnic, Isaac Fernàndez, ha qualificat de “miracle”. Ha reconegut que “quan van posar en marxa el projecte el passat mes d’agost ja sabien que seria molt complicat salvar la categoria”. De fet, considera que fins i tot s’hauria pogut confirmar abans, però que “gràcies al treball dels jugadors que ho han donat tot han aconseguit mantenir-se vius fins a falta de cinc jornades per tancar la temporada”.

Tot i ser conscients de la dificultat des de bon principi, no havien perdut l’esperança fins aquest cap de setmana. Ara, es respira “tristesa” en el vestidor, i el tècnic reconeix estar “molt tocat”. Ha insistit que “la Primera Catalana és dura i no perdona”, i considera que, a més, “la sort no els ha acompanyat en algunes ocasions”.

Una altra nota negativa del cap de setmana ha estat la lesió de l’altafullenc Àlex Cañas. Segons paraules del tècnic, “un dels puntals de l’equip”. La previsió és que estigui quinze de dies de baixa. Isaac Fernàndez “espera que es recuperi aviat per poder acabar tots junts i honrar el nom de Torredembarra”.

Ja amb el descens confirmat, el primer equip de l’entitat s’enfrontarà el dissabte a dos quarts de 5 de la tarda al CF Reddis.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat