Esports
10 de desembre del 2014
Tarragona acollirà la 3ª Cursa solidària per La Marató de TV3
Es preveu que la participació superi els 800 atletes
La 3ª Cursa Solidària per La Marató de TV3 tindrà lloc el proper 14 desembre a Tarragona. Es tracta d’una cursa popular i oberta a tothom que tingui ganes de combinar l’esport i la solidaritat. La competició sortirà del Moll de Costa, al barri del Serrallo, a les 10 del matí, i tindrà un recorregut de 5 km i un circuit urbà des del Serrallo al Balcó del Mediterrani. Es preveu que la participació superi els 800 atletes.

El Club Athletic Track Bikila de Tarragona i l’empresa especialitzada en esdeveniments esportius Athletic Events són els organitzadors de la competició. La cursa compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, BASF i REPSOL. També hi col·laboren l’Ajuntament i el Port de Tarragona.

Les inscripcions es poden realitzar a Bikila Tarragona, o a www.athleticevents.net. El preu és de 9 a 12 euros, en funció del termini d’inscripció, dels quals 5 com a mínim es destinaran a la Marató de TV3. Per a aquelles persones que no vulguin o no puguin participar a la cursa, tenen l’opció de contribuir amb el 'dorsal 0', amb un cost de 10 euros que es destinaran de manera íntegra a la Marató. De la mateixa manera, també hi ha previstes curses infantils que tenen un preu de 2 euros, que també seran un donatiu íntegre.
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat