Esports
Jessica Colomina
29 d'abril del 2016
El CE Altafulla rep diumenge el CD Morell en un partit on els blaus s’hi juguen les opcions de seguir lluitant per l’ascens a 2a Catalana
Els groc-i-negres, situats a mitja taula, intentaran complicar-los l’oportunitat i sumar els tres punts
El CE Altafulla rep aquest diumenge a les 17h el CD Morell, en un partit on els blaus s’hi juguen les opcions de seguir lluitant per l’ascens a 2a Catalana, mentre que els altafullencs, situats en el 12è lloc de la classificació, intentaran sumar els tres punts que no van aconseguir la passada jornada contra el Tancat i que perdien per 5 a 2.

La motivació groga i negra passa ara per sumar punts i aconseguir acabar la temporada en el Grup 3 de la 3a Catalana com més amunt millor, i d’altra banda, complicar la vida als equips que en aquesta alçada de la lliga es troben en una situació on perdre punts pot costar molt car a l’hora de seguir lluitant per les places d’ascens de categoria.

El CD Morell és el quart classificat de la competició amb 63 punts, a quatre de la segona plaça, que l’ocupa la UE Segur de Calafell, posició que dóna opcions a la promoció d’ascens a 2a Catalana. Si els blaus volen continuar lluitant per l’ascens, hauran de suar la samarreta per aconseguir sumar punts tant a casa com a domicili. El partit d’aquest diumenge serà retransmès en directe com és habitual per Altafulla Ràdio, amb Toni Cabanillas al capdavant de la retransmissió.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat