Esports
Foto: Club Patinatge Torredembarra
11 de maig del 2016
Sis integrants del Patinatge Artístic Torredembarra, classificades pel III Campionat d’Espanya de Solo Dance
Paula Martínez, Lídia Alomà, Júlia Gargallo, Aina Morlà, Berta Gargallo, i Elena Fortuny hi competiran els dies 3 i 4 de juny a Fuengirola
Paula Martínez, Lídia Alomà, Júlia Gargallo, Aina Morlà, Berta Gargallo, i Elena Fortuny, totes elles membres del Patinatge Artístic Torredembarra, competiran els propers 3 i 4 de juny a Fuengirola en el III Campionat d’Espanya de Solo Dance.

El passat cap de setmana en el Campionat de Catalunya de Solo Dance Paula Martínez va aconseguir el títol en categoria Juvenil; Lídia Alomà va ser segona en Aleví; Júlia Gargallo, tercera en Juvenil; i Aina Morlà, Berta Gargallo i Elena Fortuny van ser quartes. Uns resultats que els dóna el passi al campionat estatal. Les també torrenques Mireia Estebanell i Evelin Hernández van assolir el cinquè lloc a la classificació, una posició, en aquest cas, que no els dóna accés a la competició espanyola.

Abans d’aquesta cita del mes de juny, però, dues de les patinadores torrenques en tenen una altra. Es tracta del Campionat de Catalunya Juvenil de Patinatge Artístic, que se celebrarà els propers 21 i 22 de maig al Pavelló del Pujolet de Manresa. Paula Martínez i Aina Morlà hi prendran part després d'haver aconseguit classificar-se en el Campionat Territorial del Tarragonès.

Ara fa uns dies, Paula Martínez també va rebre una de les distincions de la Generalitat en els ‘Reconeixements Esportius Tarragona 2016’. La torrenca va rebre, de mans del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueres, i del representant territorial de l’Esport a Tarragona, Joan Plana, el guardó de Campiona de Catalunya 2015.
Social
Et recomanem
Visita guiada al Castell d'Altafulla
26 d'octubre de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
27 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Cursa de Tardor
1 de novembre per la xarxa de camins d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426