Esports
Foto: Club Patinatge Torredembarra
11 de maig del 2016
Sis integrants del Patinatge Artístic Torredembarra, classificades pel III Campionat d’Espanya de Solo Dance
Paula Martínez, Lídia Alomà, Júlia Gargallo, Aina Morlà, Berta Gargallo, i Elena Fortuny hi competiran els dies 3 i 4 de juny a Fuengirola
Paula Martínez, Lídia Alomà, Júlia Gargallo, Aina Morlà, Berta Gargallo, i Elena Fortuny, totes elles membres del Patinatge Artístic Torredembarra, competiran els propers 3 i 4 de juny a Fuengirola en el III Campionat d’Espanya de Solo Dance.

El passat cap de setmana en el Campionat de Catalunya de Solo Dance Paula Martínez va aconseguir el títol en categoria Juvenil; Lídia Alomà va ser segona en Aleví; Júlia Gargallo, tercera en Juvenil; i Aina Morlà, Berta Gargallo i Elena Fortuny van ser quartes. Uns resultats que els dóna el passi al campionat estatal. Les també torrenques Mireia Estebanell i Evelin Hernández van assolir el cinquè lloc a la classificació, una posició, en aquest cas, que no els dóna accés a la competició espanyola.

Abans d’aquesta cita del mes de juny, però, dues de les patinadores torrenques en tenen una altra. Es tracta del Campionat de Catalunya Juvenil de Patinatge Artístic, que se celebrarà els propers 21 i 22 de maig al Pavelló del Pujolet de Manresa. Paula Martínez i Aina Morlà hi prendran part després d'haver aconseguit classificar-se en el Campionat Territorial del Tarragonès.

Ara fa uns dies, Paula Martínez també va rebre una de les distincions de la Generalitat en els ‘Reconeixements Esportius Tarragona 2016’. La torrenca va rebre, de mans del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueres, i del representant territorial de l’Esport a Tarragona, Joan Plana, el guardó de Campiona de Catalunya 2015.
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla