Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
12 de maig del 2016
Nova promoció del Nàstic per viure en directe aquest diumenge el partit contra el Leganés
Tots els aficionats que facin una compra mínima de 12€ a la botiga rebran una entrada gratuïta a la zona de Gol Sud o Gol Nord
El Nàstic ha presentat una nova promoció pel partit d’aquest diumenge a les 12 del migdia davant del Leganés. Des d’aquest dimecres, tots els aficionats grana que facin una compra mínima de 12€ a la botiga Nàstic Hummel Store rebran una entrada gratuïta a la zona de Gol Sud o Gol Nord.

En el cas de les zones de Preferent i de Tribuna disposen de pocs seients lliures per aquest proper enfrontament. Per aquest motiu, aquests seients només estan a disposició dels seguidors que formalitzin el seu abonament com a nou soci dintre de la campanya ‘Primavera Grana’.
L’horari de la botiga és fins divendres de 5 a dos quarts de 9 del vespre, i el dissabte de 10 a dos quarts de 2 i de 5 a 8. El diumenge, la Nàstic Hummel Store obrirà les portes a les 10, dues hores abans de l’inici del partit.

Pel que a l’horari d’oficines és fins aquest divendres de 9 a dos quarts de 2 i de 4 a 7; el dissabte de 10 a dos quarts de 2, i el diumenge també obrirà a les 10, dues hores abans de l’enfrontament.
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla