Esports
13 de maig del 2016
Una cinquantena de jugadors del CB Altafulla han participat en un torneig a Saragossa
L’entitat reprèn la competició aquest dissabte amb els partits del Cadet Masculí contra la Salle Ploms, i de l’Infantil Femení contra el CB Àguiles
El conjunt Cadet Masculí del CB Altafulla reprèn la competició aquest dissabte a dos quarts de 12 del matí a casa contra la Salle Ploms. També juga l’Infantil Femení, en aquest cas a domicili, a partir d’un quart d’1 a la pista del CB Àguiles.

Els diferents equips de l’entitat van jugar un torneig a Saragossa el passat cap de setmana. Hi van prendre part jugadors de sis equips de l’entitat des de la categoria Benjamí fins la Cadet. Una cinquantena de nens i nenes que entre els diferents clubs participants els anomenaven “la marea groga”. En total hi van prendre part al voltant de 1.500 jugadors de tot l’Estat espanyol.

El torneig fa quinze anys que se celebra, i aquesta ha estat la primera vegada que hi ha participat el CB Altafulla. La presidenta, Assumpta Tomàs, ha valorat molt positivament l’experiència. Ha explicat que “els resultats han estat prou bons”, i ha destacat “la bona convivència i la germanor entre els participants”.

L’entitat groc-i-negra ja treballa també en els preparatius de la nova diada anual, que enguany se celebrarà el proper 4 de juny. La cita coincidirà enguany amb la celebració del seu cinquè aniversari.
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla