Esports
18 de maig del 2016
El Rei Felip VI presidirà la presentació de la mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017
El dibuix de Pol del Castillo, alumne de l’Escola La Portalada d’Altafulla, és una de les cinc il·lustracions que han inspirat el disseny
El Rei Felip VI presidirà aquest dijous l’acte de presentació de la mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. L’acte se celebrarà al Teatre Tarragona a les 12 del migdia.

El dibuix de Pol del Castillo, alumne de l’Escola La Portalada d’Altafulla, és una de les cinc il·lustracions que han inspirat el disseny de la mascota. El dibuix, que presenta un pop multiesportiu, va ser escollida d’entre les 10 finalistes pel comitè organitzador. Aquest va sotmetre els escollits a votació popular, i el de l’altafullenc va ser el segon més popular amb 799 vots, dels 6.013 vots.

Els altres finalistes van ser Blanca de Juanas, del Col•legi Vedruna Sagrat Cor de Tarragona (885 vots); Aleix Girona, de l’Escola Abel Ferrater de La Selva del Camp (781 vots); Desirée Bonet, de l’Escola L’Assumpció de Deltebre (758 vots); i Pol Saone, de l’Escola Pax de Tarragona (755 vots).

El concurs de dibuix ‘Fes la Mascota dels Jocs Mediterranis’ forma part del Projecte Educatiu de Tarragona 2017. En total hi han participat més de 10.000 infants.

En acabar la presentació, el Rei Felip VI es desplaçarà al Centre de Convencions de Port Aventura World per assistir al dinar de clausura del Comitè Executiu dels Comitès Olímpics Europeus.
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat