Esports
18 de maig del 2016
Obertes les inscripcions del Campus Altafulla Estiu 2016
Per tercera vegada consecutiva, el CB Altafulla, el CFS Altafulla i el CE Altafulla tornen a anar de la mà en l’organització
El Club Bàsquet Altafulla, el Club Futbol Sala Altafulla i el Centre d'Esports Altafulla tornen a sumar esforços per posar en marxa de nou aquest estiu, amb la col•laboració de l’Ajuntament, el Planeta Màgic i Altafulla Ràdio, el Campus Altafulla Estiu 2016. És la tercera vegada que l’organitzen de forma conjunta, l’aposta que consideren més encertada per un municipi de les característiques d’Altafulla.

La voluntat és optimitzar recursos, i reduir l’oferta per una demanda que és limitada. A més, donen als infants la possibilitat de conèixer l’ampli ventall d’esports que es practiquen a la vila.

Enguany el campus donarà el tret de sortida el 27 de juny i s’allargarà fins el 12 d’agost. Es redueix una setmana respecte l’any passat. Set setmanes d’esport i diversió, en què els infants, a banda de practicar el bàsquet, el futbol sala, i el futbol, també podran gaudir d’activitats a la piscina, excursions, jocs, tallers, psicomotricitat, i gimcanes, entre moltes d’altres.

El campus tindrà lloc de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia, amb servei opcional d’acollida de 8 a 9 del matí, i amb servei també opcional de dinar de 2 a 3.

Els preus varien en funció de l’opció escollida, i hi ha descomptes per als socis, els germans, i per la continuïtat en la participació al campus. Les inscripcions ja són obertes. Les persones interessades poden rebre més informació a través dels correus electrònics cbaltafulla@gmail.com, cfs.altafulla@hotmail.com, o cealtafulla@gmail.com.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat