Esports
19 de maig del 2016
El Catllar acollirà aquest diumenge el I TrailSeries
Una prova que s’inclou dins del circuit Costa Daurada, i que donarà el tret de sortida a les 9h des de la Torre d’en Guiu
El Catllar es convertirà aquest diumenge per primera vegada en una de les seus del circuit TrailSeries Costa Daurada. Un seguit de curses de muntanya pels diferents paratges de la nostra comarca, des de l'interior fins a primera línia de mar, que pretén donar a conèixer els millors recorreguts per la pràctica del trail running en competició. Cada campionat compta amb una modalitat de 20 km, i una segona de 10km. El recorregut d’aquest diumenge al Catllar s’iniciarà a les 9 del matí des de la Torre d’en Guiu.

El circuit va donar el tret de sortida el passat 2 d’abril amb el V TrailSeries Muntanyes Costa Daurada; i aquest 2016 també oferirà el III TrailSeries L’Albiol (18 juny), el IV TrailSeries Colldejou (9 juliol), la VI Cursa / XVI Marxa Poblet-Prades (23 juliol), el VIII TrailSeries Serra Montsant (22 octubre), i el IV TrailSeries Les Ermites-Ulldemolins (13 novembre).

En la passada edició del circuit, el grup Atletes d’Altafulla va compartir la tercera plaça d’equips amb el Blue Line Evasion Reus.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat