Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
19 de maig del 2016
Els socis del Nàstic poden portar un acompanyant de franc al partit contra l’Osasuna
L’entitat també ofereix localitats als jugadors del futbol base tarragoní a la zona de Preferent Superior
El Nàstic ofereix als seus abonats una promoció exclusiva pel proper partit del primer equip al Nou Estadi contra l’Osasuna. Els socis podran retirar una entrada gratuïta de la seva localitat i venir acompanyats en l’enfrontament del proper dimecres dia 25 a dos quarts de 9 del vespre.
Aquesta promoció està limitada a l’aforament de cadascuna de les zones, i cal ensenyar el carnet de soci per poder optar-hi.

Les persones interessades en aprofitar aquesta promoció ho poden fer a les oficines del Nàstic, de dilluns a divendres de 9 del matí a dos quarts de 2 del migdia, i de 4 a 7 de la tarda. El dimecres, dia del partit, les oficines no tancaran a migdia.

D’altra banda, l’entitat grana va arribar també a un acord amb la Federació Catalana de Futbol per tal de promocionar aquest partit contra l’Osasuna entre tots els equips de la comarca del Tarragonès. Així doncs, ofereix als jugadors del futbol base tarragoní la possibilitat de viure el partit del dimecres des de la zona de Preferent Superior. Els equips podran sol•licitar tantes entrades com llicències federatives tinguin. Els menors de 12 anys entren de franc al Nou Estadi, de manera que l’entrada la podrà aprofitar el seu acompanyant.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat