Esports
Foto: Tarragona 2017
20 de maig del 2016
Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 presenten la seva mascota Tarracus
L’acte de presentació ha tingut lloc al Teatre Tarragona, i ha estat presidit pel Rei Felip VI, president d’honor de Tarragona 2017
Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 ja han presentat públicament la seva mascota. Es diu Tarracus, i ha estat ideada per Aleix Girona, alumne de 13 anys del col·legi Gabriel Ferrater de La Selva del Camp. El dibuix guanyador ha passat per les mans de l’il·lustrador francès Jean Jullien, un artista compromès amb els valors de la pau i conegut mundialment per ser el creador del símbol de la pau, convertit en Torre Eiffel, amb motiu dels atemptats de París al novembre de 2015.

Tarracus du un casc fet d’aigua del Mediterrani, un mocador casteller, símbol del territori tarragoní, i una bandera de Tarragona dibuixada al plomall del casc.

L’acte de presentació ha tingut lloc al Teatre Tarragona, i ha estat presidit pel Rei Felip VI, president d’honor de Tarragona 2017.
També hi han pres part el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco; el president del Comitè Olímpic Internacional, Amar Addadi; i l’alcalde i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros. També hi han assistit escolars d’arreu del territori.
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat