Esports
Foto: CM Altafulla
23 de maig del 2016
Obertes les inscripcions per participar aquest estiu en el Campus Multiesportiu del CM Altafulla
L’entitat oferirà, del 27 de juny al 9 de setembre, activitats nàutiques, esports, tallers, i excursions
El Club Marítim Altafulla ja ha posat en marxa els preparatius d’una nova edició del Campus Multiesportiu d’Estiu, adreçat a infants a partir dels 4 anys.

L’entitat oferirà, del 27 de juny al 9 de setembre, activitats nàutiques, diferents esports, tallers, i excursions, entre moltes altres activitats. Ho farà de forma setmanal, de dilluns a divendres, amb opció de participar tantes setmanes com es desitgi. Els infants practicaran vela, caiac, balsa, pàdel surf, tennis, futbol, i voleibol, i participaran en jocs de platja, manualitats, tallers, i gimcanes.

Existeix la possibilitat de prendre-hi part en horari de matí, de dos quarts de 9 a dos quarts de 2 (70€/setmana pels socis, i 90€/setmana pels no socis); de migdia, de dos quarts de 9 a les 3 (105€/setmana pels socis, i 125€/setmana pels no socis); i de matí i tarda, de dos quarts de 9 a tres quarts de 5 (125€/setmana pels socis, i 150€/setmana pels no socis). El club ofereix descomptes d’un 5% en cas de participar més d’una setmana consecutiva, i en cas d’inscriure-hi un segon germà. El servei de menjador del campus es durà a terme amb el restaurant del Club Marítim.

Les famílies interessades en apuntar els seus fills poden fer-ho a través del correu electrònic info@clubmaritimaltafulla.com, o del telèfon 977 65 02 63. Les inscripcions es limiten a un mínim de 10 nens i a un màxim de 25.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat