23 de maig del 2016
El Nàstic guanya per la mínima a Saragossa i se situa a 1 punt de l’ascens directe a Primera Divisió
Aquest dimecres el Nàstic rep l’Osasuna al Nou Estadi, el diumenge viatjarà a Lugo, i tancarà la lliga a casa davant l’Alavés
El Nàstic s’ha imposat per la mínima aquest diumenge al camp del Saragossa, i se situa a només 1 punt de l’ascens directe a Primera Divisió. Una victòria per 0 a 1 que li permet, a més, mantenir la distància de 5 punts respecte el primer equip que no jugaria la promoció.

Un gol de penal de Naranjo a set minuts del final ha servit a l’equip de Vicente Moreno per emportar-se els 3 punts en un partit marcat per la dubtosa actuació arbitral. Ha passat per alt un penal sobre Naranjo a la primera part que hauria suposat també l’expulsió del rival i ha xiulat dos fores de joc inexistents quan Emana i el mateix Naranjo es quedaven sols davant el porter rival. A la segona meitat, el penal que ha suposat la victòria del Nàstic no ho havia estat.

El tècnic, Vicente Moreno, assegurava que el futbol de vegades torna allò que s’escapa una setmana abans.

Aquest dimecres el Nàstic rep l’Osasuna al Nou Estadi, el diumenge viatjarà a Lugo, i tancarà la lliga a casa davant l’Alavés. Per pujar directe a Primera necessita guanyar aquests dos partits i que el Leganés punxi un dels que li queda, contra l’Oviedo, el Llagostera o el Mirandés.