Esports
26 de maig del 2016
El CB Altafulla ofereix aquest diumenge la segona part del Curs d’Entrenador Nivell 0
L’entitat va impartir per Setmana Santa la vessant més teòrica, que ara es complementarà amb dos tallers formatius
El CB Altafulla ofereix aquest diumenge la segona part del Curs d’Entrenador Nivell 0 que va posar en marxa per Setmana Santa. Durant el mes de març, l’entitat altafullenca va impartir, de la mà de la Federació Catalana de Bàsquet, la vessant més teòrica de la formació, que aquest cap de setmana es complementarà amb dos dels quatre tallers formatius, obligatoris per obtenir la titulació del curs. La presidenta de l’entitat, Assumpta Tomàs, ha avançat als micròfons d’aquesta casa que hi prendran part una cinquantena de joves.

Després de la sessió de formació d’aquest cap de setmana, la cita més immediata en l’agenda del CB Altafulla és la Diada Anual del proper 4 de juny. Ja han confirmat la seva assistència una trentena d’equips del territori, el que es tradueix en una participació al voltant dels 350 jugadors.

Assumpta Tomàs ha explicat que se seguirà el mateix format que en altres edicions. Un torneig al matí, un dinar de germanor, i activitats lúdiques a la tarda.

El passat cap de setmana, els diferents conjunts de l’entitat van posar el punt i final a la competició. La presidenta ha fet una valoració positiva dels resultats obtinguts, en què la majoria d’equips no han baixat de la zona mitja de la taula.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla