Esports
Foto: Anna F.
26 de maig del 2016
Torredembarra acull la festa del 20è aniversari de les Jornades Esportives de Centres de Persones amb discapacitat
Al voltant de 130 usuaris de diversos centres del territori han gaudit al llarg del matí de diferents activitats esportives
El Pavelló Sant Jordi de Torredembarra ha acollit aquest dimecres la festa del 20è aniversari de les Jornades Esportives de Centres de Persones amb discapacitat intel•lectual. Hi han pres part al voltant de 130 persones provinents dels centres Solc de Tarragona, Estela de Tarragona, Ventall del Vendrell, Aprodisca de Montblanc i de la Selva del Camp, i Onada de Torredembarra i de Tarragona.

L’organització ha anat a càrrec del Consell Esportiu del Tarragonès i de la Fundació Onada, i ha comptat amb la col·laboració de la regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra.
Els participants han gaudit de jocs de punteria, de cars a pedals, de ritmes i balls, de toc-bol, i d’esgrima. En acabar, tots han rebut un obsequi commemoratiu de la jornada.

Els monitors de les diferents activitats han comptat amb el suport de nois i noies de l’Institut Torredembarra, i dels Voluntaris de Tarragona 2017.

En la festa també hi han pres part Raúl García, regidor d’Esport; Enric Rovira, portaveu del Consell Esportiu del Tarragonès, i Marta Tutusaus, directora-gerent de la Fundació Onada.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat