Esports
Foto: Anna F.
26 de maig del 2016
Torredembarra acull la festa del 20è aniversari de les Jornades Esportives de Centres de Persones amb discapacitat
Al voltant de 130 usuaris de diversos centres del territori han gaudit al llarg del matí de diferents activitats esportives
El Pavelló Sant Jordi de Torredembarra ha acollit aquest dimecres la festa del 20è aniversari de les Jornades Esportives de Centres de Persones amb discapacitat intel•lectual. Hi han pres part al voltant de 130 persones provinents dels centres Solc de Tarragona, Estela de Tarragona, Ventall del Vendrell, Aprodisca de Montblanc i de la Selva del Camp, i Onada de Torredembarra i de Tarragona.

L’organització ha anat a càrrec del Consell Esportiu del Tarragonès i de la Fundació Onada, i ha comptat amb la col·laboració de la regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra.
Els participants han gaudit de jocs de punteria, de cars a pedals, de ritmes i balls, de toc-bol, i d’esgrima. En acabar, tots han rebut un obsequi commemoratiu de la jornada.

Els monitors de les diferents activitats han comptat amb el suport de nois i noies de l’Institut Torredembarra, i dels Voluntaris de Tarragona 2017.

En la festa també hi han pres part Raúl García, regidor d’Esport; Enric Rovira, portaveu del Consell Esportiu del Tarragonès, i Marta Tutusaus, directora-gerent de la Fundació Onada.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla