Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
30 de maig del 2016
El Nàstic lluitarà fins l’última jornada per l’ascens directe a la Primera Divisió
En la penúltima jornada de lliga, l’Alavés ha guanyat per 2 a 0 al Numancia, el Leganés per 2 a 0 al Llagostera, i el Nàstic per 0 a 3 al camp del Lugo
El Nàstic lluitarà fins l’última jornada per l’ascens directe a la Primera Divisió, però no depèn d’ell per aconseguir-ho. Ha de guanyar el seu partit contra l’Alavés, que ja ha pujat matemàticament i no es jugarà res a Tarragona, i esperar una punxada, empat o derrota, del Leganés al camp del Mirandés.

I és que en la penúltima jornada de lliga tots els candidats han fet els seus deures: l’Alavés ha guanyat per 2 a 0 al Numancia, el Leganés per 2 a 0 al Llagostera, i el Nàstic per 0 a 3 al camp del Lugo.

L’equip de Vicente Moreno ha estat molt superior als gallecs des del primer minut; una superioritat que s’ha materialitzat amb gols de Mossa, Emana i Aníbal.

Des del club ja s’ha fet una crida a l’afició perquè torni a omplir el Nou Estadi dissabte a partir de dos quarts de 9 del vespre contra l’Alavés. Les entrades ja es poden comprar anticipadament a les oficines de l’entitat.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla