06 de juny del 2016
El CF La Riera B s’emporta la Copa Tarragona en el seu primer any a la Quarta Catalana
El conjunt d’Albert Jansà va superar a la tanda de penals el vigent campió del CF L’Arboç
Primer any de competició a la Quarta Catalana i el CF La Riera de Gaià B s’ha endut la segona edició de la Copa Tarragona superant d’aquesta manera al vigent campió del CF L’Arboç. El conjunt d’Albert Jansà va passar a la final del triangular disputat a Riudoms, gràcies a la victòria aconseguida per 1 a 0 contra el FC Tarraco. El gol rierenc va ser obra del golejador Fran Román que un cop més va demostrar ser home d’àrea. Tot i l’ajustat resultat, la Riera podria haver ampliat notablement el resultat però no el va acompanyar la fortuna.

Guió que es va repetir a la final contra els del Baix Penedès. El CF La Riera va imposar un joc elèctric i ràpid, fet que va propiciar a tenir L’Arboç ben tancat al darrera sense possibilitat de marcar, sobretot en els primers 25 minuts. Amb l’empat a zero s’arribaria a la tanda de penals, després que al conjunt rierenc li anul•lessin dos gols, ben assenyalats per la tripleta arbitral. Gràcies a una aturada del porter Feli López, en el torn de penals per eliminació, el conjunt blau aixecaria minuts més tard la seva primera Copa Tarragona. Cal dir que la final de la Copa Tarragona es va disputar a mode de triangular amb 45 minuts de joc per cada partit. El tècnic Albert Jansà ha expressat així la seva satisfacció i ha agraït als jugadors el seu esforç en aquest tram final de la temporada.

Albert Jansà, no ha volgut parlar sobre la seva continuïtat al filial del CF La Riera, però ha deixat entreveure que no contempla cap altra opció que no sigui continuar a les files del conjunt blau.

En les properes setmanes se sabrà on començarà la temporada vinent l’entrenador altafullenc, després que hagi descartat entrenar a altres equips. Ara, segons ha dit, “s’ha de gaudir d’aquests bons moments i compartir-los amb els jugadors i aficionats”.