Esports
Foto: CB Altafulla
07 de juny del 2016
300 jugadors de la comarca participen en la 4a Diada del CB Altafulla
Hi han pres part equips del Reus Deportiu, el CB l'Arboç, l’AD Torreforta, el CB Tarragona, el Cunit, la Salle de Torreforta i el Sagrat Cor
Al voltant de 300 jugadors d’arreu de la contrada –des de la categoria Prebenjamí fins la Cadet- han participat aquest dissabte en la 4a Diada del CB Altafulla. Deu dels equips que hi han pres part eren de casa, i la resta diferents conjunts convidats del territori, provinents del Reus Deportiu, el CB l'Arboç, l’AD Torreforta, el CB Tarragona, el Cunit, la Salle de Torreforta i el Sagrat Cor.

La competició ha donat el tret de sortida a un quart de 10 del matí i s’ha allargat fins el migdia. Un dinar de germanor per tots els assistents els ha permès recuperar forces per afrontar una tarda d’esbarjo. Els enfrontaments s’han repartit entre el Pavelló Municipal, l’escola El Roquissar i l’Institut.

La presidenta, Assumpta Tomàs, n’ha fet una valoració molt positiva, i ha destacat tota una jornada de 12 hores de feina perquè tot sortís segons el previst.

Un cop posat el punt i final oficial a la temporada, ara els queden pendents alguns tornejos que organitzen altres entitats de la província, i dues setmanes d’entrenaments a porta oberta, amb la mirada posada ja en la propera campanya.

El CB Altafulla també oferirà aquest estiu una nova edició del campus, de la mà del CFS Altafulla i del CE Altafulla.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat