Esports
Foto: Club Biketrial Costa Daurada
07 de juny del 2016
El Biketrial Costa Daurada estudia que Altafulla aculli un campionat d’ “importància” la propera temporada
La Copa Tarragona de Trial, que va donar el tret de sortida al municipi el passat mes de març, tanca l’edició d’enguany amb 90 participants
La Copa Tarragona de Trial ha posat el punt i final a l’edició d’aquest 2016 aquest diumenge a Botarell. La competició va donar el tret de sortida el passat mes de març a Altafulla, i ha fet parada també al Catllar i a Prades.

L’organització ha anat a càrrec un any més del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra en la seva línia de promoció i difusió d’aquest esport a la província.

En aquesta quarta i darrera prova del campionat hi han pres part una cinquantena de persones en un circuit de tres zones amb mòduls de formigó i una zona de troncs. Uns recorreguts, segons el president de l’entitat, Àngel Batlle, “pensats al centímetre i que agraden molt, tant als participants com a les seves famílies”.

Àngel Batlle ha avançat que Altafulla repetirà segur com un dels escenaris de la competició tarragonina”. Fins i tot, l’entitat estudia que el municipi aculli un campionat de major importància. És conscient, però, de la dificultat, sobretot a nivell de pressupost.

En l’edició d’aquest 2016 de la Copa Tarragona hi han participat una norantena de pilots, un 10% més que l'any anterior, provinents de tota Catalunya, i també d'Andorra, Aragó, la Comunitat Valenciana, i La Rioja.

En categoria Aleví s’ha imposat Pau López; en Benjamí, Paula Cuesta; en Cadet, Martí Riera; en Infantil, Javier Zaera; en Open Blanc, Albert Llorens; en Open Blau, Saul Calvó; en Open Verd, Ot Sierra; i en Principiant, Aleix Farrés.

Un cop posat el punt i final a aquesta nova edició de la Copa Tarragona, l’organització ja comença a treballar en la competició del 2017.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat