Esports
Foto: UD Torredembarra
07 de juny del 2016
El primer equip de la UD Torredembarra podria renunciar a la Segona Catalana
L’entitat manté contactes amb altres clubs per arribar a un acord que en permeti el manteniment, i resta a l’espera de rebre la subvenció municipal
La presidenta de la UD Torredembarra, Àngela Pijuan, veu “inviable a hores d’ara mantenir el primer equip a la Segona Catalana”. Ha explicat que “la subvenció que els atorga l’Ajuntament es redueix a la meitat respecte l’any anterior, i que gran part d’aquesta aportació es destinarà al futbol base”. En aquest context, Àngela Pijuan ha explicat que “mantenen contactes amb altres clubs del territori per arribar a un acord que permeti mantenir la categoria”. També resten a l’espera de rebre la subvenció municipal, que a hores d’ara en desconeixen la quantitat exacta. En aquest sentit, la presidenta ha reconegut que “encara no podem donar terminis”.

Àngela Pijuan ha desmentit els rumors que auguren la desaparició del club. Ha assegurat que “estem treballant tant esportivament com socialment perquè això no passi ni ara ni mai”. Ha recordat que “som un club gairebé centenari, i espero que puguem celebrar 100 anys més”. En aquest sentit, s’ha mostrat molt tranquil·la pel futur de l’entitat, més enllà del que acabi passant finalment amb el primer equip.

Ha recordat que “quan vam entrar la nova Junta Directiva ja vam presentar com a principal objectiu treballar per una base sòlida, i així ho estem fent”. Ha reconegut que ha estat “un any complicat”, però n’ha fet “una lectura positiva”.

Davant aquesta complexa situació, l’entitat convocarà properament tots els socis a una Assemblea Extraordinària.
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat