Esports
Foto: CFP Torredembarra
23 de juny del 2016
El CFP Torredembarra finalitza vuitè a la lliga espanyola de futbol platja
Aquest dilluns s’inicia el campus d’estiu de l’entitat
La fortuna no ha acompanyat al CFP Torredembarra a la lliga espanyola de futbol platja que s’ha disputat a Cadis. El conjunt del Baix Gaià ha finalitzat la competició en vuitena posició després de caure a la tanda de penals a la ronda de quarts de final.

Els torrencs, després d’un bon inici de competició, es van classificar en segon lloc a la fase de grups. A la ronda de quarts de final, els del Baix Gaià s’han vist les cares amb el Bala Azul de Múrcia, on, després d’empatar a 4, la tanda de penals ha suposat l’eliminació dels homes de Gómez.

Un cop allunyats de la lluita pel títol, i amb la cinquena plaça en joc, l’equip es va deixar anar de manera inevitable. L’entrenador de l’equip blanc-i-blau, Llorenç Gómez, s’ha mostrat “molt content i orgullós” del bon paper dels seus, i ha lamentat que només la “mala sort” els ha impedit arribar més lluny.

Es tracta d’un equip molt jove, amb una mitjana de 22 anys, on 8 dels 11 futbolistes són naturals de Torredembarra. Gómez ha reconegut estar molt il·lusionat amb el futur del club i els seus integrants, i ha valorat que “el futur del futbol platja es troba a Torredembarra”.
Els propers reptes del club són un nova competició, la Copa Catalunya que disputaran en dues setmanes, i el campus d’estiu del club, que dóna el tret de sortida aquest proper dilluns a la torrenca platja de la Paella.

El CFP Torredembarra està en constant creixement, i prova d’això és que la intenció de l’entitat és crear els equips cadet i femení a curt termini, i seguir apostant pel juvenil, un equip que cercarà repetir el campionat de Catalunya que ja va aconseguir la temporada passada.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla