Esports
14 de juliol del 2016
Altafulla se situarà aquest diumenge en el mapa internacional del triatló
L’alcalde Fèlix Alonso ha recordat que el municipi serà l’únic, de moment, que farà una prova test per als Jocs Mediterranis 2017
Altafulla continua avançant en la seva ferma aposta pel triatló amb l'organització aquest diumenge del Campionat Mediterrani i la Copa d'Europa. Un escenari de luxe per a dues proves de gran alçada internacional que permetrà situar Altafulla en el mapa internacional del triatló. Així ho ha explicat aquest matí en la presentació de la prova a Altafulla, Jorge García, responsable de competicions de la Federació Espanyola de Triatló.

D'aquesta manera, el diumenge 17 de juliol Altafulla rebrà a alguns dels millors triatletes del continent europeu, com Francesc Godoy, que hauran de competir en uns exigents i tècnics circuits. Començant amb un tram de 750 metres de natació, seguit d'un segment ciclista que s'endinsarà al llarg de quatre voltes (20 km) pel centre de la població, per finalitzar amb un sector de cursa a peu de 5 km que, distribuïts en dues voltes i mitja, recorrerà part del passeig marítim de Botigues de Mar d'Altafulla. Josep Maria Casanova, representant de la Federació Catalana de Triatló, ha elogiat l’esforç d’aquests darrers anys d’Altafulla en aquesta disciplina.

Per la seva banda, Jaume Sànchez, regidor d’Esports d’Altafulla, ha demanat comprensió a la ciutadania pels talls de circulació que suposarà el campionat, i ha recordat que es tracta d’una prova que projectarà el municipi al món.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, més enllà de felicitar l’organització i el voluntariat que farà possible la competició, ha recordat que Altafulla serà, de moment, l’únic municipi seu dels Jocs Mediterranis que farà una prova test de cara al 2017, i s’ha mostrat “preocupat que Altafulla, un poble de 5.000 habitants, acabi liderant els jocs”.

La prova es desenvoluparà al llarg del matí d’aquest dimenge i Altafulla Ràdio farà un programa especial.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat