Esports
14 de juliol del 2016
El CFS Altafulla compta amb 7 ó 8 equips per al Torneig Femení 24h de Futbol Sala
El període d’inscripcions acaba el proper 28 de juliol, i si es confirma aquest mínim de participants, el torneig es podrà dur a terme
El futbol sala serà protagonista a Altafulla els propers dies 30 i 31de juliol. La vuitena edició del Torneig Femení 24h, organitzat pel CFS Altafulla, comença a prendre forma.

L’entitat espera entre 8 i 10 equips inscrits, i després dels primers contactes ja compta “amb 7 ó 8 equips” que, si bé encara no han materialitzat la inscripció definitiva, s’espera que ho facin. Ho ha explicat el responsable i entrenador de l’equip femení de l’entitat, Arturo Tamurejo.

El termini d’inscripcions acabarà el proper 28 de juliol, i és per això que encara no s’han tramitat de manera oficial les dels equips interessats. Tamurejo no espera cap renúncia d’última hora, ja que “si no és per baixes de futbolistes”, “espera que s’acabin apuntant” aquests conjunts.

L’organització ofereix servei d’acampada i de bar, i espera la participació de jugadores de tot Catalunya. Tamurejo ha matisat que, entre els equips que s’apuntaran, també hi ha representació altafullenca.

L’any passat no es va poder dur a terme l’esdeveniment per manca d’inscrits. El preu per apuntar-se en aquesta edició és de 120€ per cada equip. A més, si el club assoleix la xifra de 10 equips inscrits, Tamurejo ha afegit que “podran garantir tres premis per als millors classificats”: 400€ per a les guanyadores, 200 per a les subcampiones i un pernil per a les terceres.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat