Esports
15 de juliol del 2016
La Copa d’Europa de Triatló restringeix la circulació i l’estacionament de vehicles a Altafulla diumenge al matí
No es podrà circular pel recorregut de les proves entre les 8h i les 15:30h d’aquest diumenge
La celebració de la Copa d’Europa de Triatló Sprint comportarà una sèrie d’afectacions a Altafulla per tal de garantir la seguretat dels participants. La circulació de vehicles estarà restringida durant les hores de competició, que corresponen al matí d’aquest diumenge, entre les 8h i les 15:30h, entre Via Augusta i la platja. El director de la prova, Guillermo Alonso, ha matisat que “la circulació és lliure a l’interior del perímetre del poble”, en els punts que no pertanyen al recorregut.

No es podrà aparcar al llarg del recorregut des de les 22h de dissabte fins les 16h de diumenge. Degut a aquesta restricció, s’han habilitat quatre pàrquings fora del circuit: el Roquissar, la zona comercial de Les Bruixes, l’Oliverot i els Munts.

En el cas que algun vehicle aparcat dins del circuit hagi de sortir del poble a causa d’algun imprevist, únicament ho podrà fer per la Plaça de la Pedrera en els períodes entre la finalització d’una prova i l’inici de la següent.

La major part de les afectacions per a vehicles corresponen al Barri Marítim, on, fins dilluns, la circulació restarà tancada als carrers Jaume I, Enviada i la plaça Consolat de Mar. Tindran lloc un total de quatre proves, que se celebraran a partir de dos quarts de 9 del matí. Està previst que a un quart de 4 de la tarda finalitzi la darrera cursa, si bé dependrà de la marca del darrer participant que creui la línia de meta.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat