22 d'agost del 2016
L’altafullenc Alberto Benito fa història amb un golàs, el primer del Reus Deportiu a Segona Divisió
Ha marcat des de fora de l’àrea al minut 89, i ha servit per derrotar el Mallorca (0-1)
El veí d’Altafulla Alberto Benito ja és història del CF Reus Deportiu. Benito ha aconseguit el primer gol de la història del club a Segona Divisió, i ho ha fet a la primera jornada de la competició. Ja era històric per Altafulla el fet que Alberto Benito formés part del primer onze dels reusencs i es convertís en el primer altafullenc en jugar a Segona, però el debut ha donat per més.

En un dels escenaris més emblemàtics de la categoria, l’estadi del Mallorca, el lateral dret ha deixat la seva empremta. No ha estat fins el minut 89, a un del final de partit, quan ha realitzat una gran jugada personal i, amb un fort xut des de fora de l’àrea per l’escaire, ha fet l’únic gol del partit. Benito ha reconegut que “no hi pot haver millor debut”, s’ha mostrat “molt content d’haver ajudat l’equip a aconseguir la victòria” i ha reviscut l’acció als micròfons d’Altafulla Ràdio.

No ha estat un partit fàcil, i abans del descans el Reus s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió de Migue. Ja a la segona part, l’àrbitre ha ensenyat la targeta vermella al mallorquí Moutinho i s’han equilibrat les forces. En un duel molt igualat, només la diana d’Alberto Benito en una jugada individual ha marcat la diferència i Altafulla ha aparegut al mapa de la Segona Divisió. Les reaccions no s’han fet esperar, i l’altafullenc ha reconegut que ja li han arribat moltes felicitacions. “El més important és agafar confiança, i fer bons aquests tres punts el cap de setmana vinent”.

D’aquesta manera, els del Baix Camp han donat la primera sorpresa de la lliga, i sumen els primers 3 punts davant un dels rivals més complicats. Dissabte vinent, a les 19h, disputaran el primer partit com a local de la temporada davant el Mirandés.