05 de setembre del 2016
El Nàstic repeteix la història i torna a salvar un punt en els darrers minuts
Un gol de falta directa de Juan Muñiz al 84’ ha donat l’empat davant el Llevant. Sumen tres empats en tres partits de lliga
El Nàstic ha repetit la història dels dos darrers caps de setmana. Aquest diumenge ha sumat el tercer empat de la temporada contra el Llevant, un dels més ferms candidats a lluitar per l’ascens.

S’ha repetit el guió que ja es va veure davant el Lugo i l’Osca, i els grana han rescatat un punt als darrers minuts d’enfrontament. Els tarragonins han aguantat l’empat fins al minut 64, quan el Llevant ha fet el 0-1 a la sortida d’un córner. Quan, per tercera setmana consecutiva, semblava que el Nàstic sumaria la primera derrota de la temporada, un gran gol de falta directa de Juan Muñiz a sis minuts pel final ha donat un punt més a l’equip de Vicente Moreno.

Ha estat un partit molt obert on qualsevol dels dos equips ha pogut endur-se la victòria fins a l’últim minut, si bé el marcador no s’ha mogut i l’1-1 ha estat definitiu. L’entrenador del Nàstic, Vicente Moreno, no s’ha mostrat “del tot content”, si bé la seva valoració és positiva.

El Nàstic segueix sense carburar de manera definitiva, però manté la competitivitat per seguir invicte. El proper partit de lliga serà diumenge al camp de l’Alcorcón, però dimecres té una nova cita al Nou Estadi: eliminatòria de Copa del Rei contra el Numància.