08 de setembre del 2016
La primera victòria del Nàstic arriba a la Copa del Rei
Un gol a la pròrroga de José Carlos elimina el Numància i permet als grana accedir a la tercera ronda per segon any consecutiu
Un Nàstic a mig gas ha estrenat el caseller de victòries aquest dimecres a la Copa del Rei. Després de tres empats consecutius al campionat de lliga, la segona ronda de la Copa del Rei ha suposat la primera alegria per als de Vicente Moreno.

Els grana s’han imposat per 1-0 al Numància a la pròrroga, amb una diana de José Carlos a deu minuts pel final del temps extra. En un partit molt equilibrat i de ritme molt baix que ha servit per rodar la plantilla, el Nàstic ha obtingut el primer triomf de la temporada i ha segellat l’accés a la tercera ronda.

La nota més positiva per als tarragonins ha estat la gran actuació del porter Dimitrievski, que ha debutat amb el Nàstic i ha neutralitzat totes les ocasions visitants. L’entrenador grana, Vicente Moreno, s’ha mostrat satisfet i ha afegit que “és important anar passant eliminatòries”.

Els equips de Segona Divisió queden exempts de la primera eliminatòria i entren en competició a la segona, que té lloc a partit únic. Després de vèncer en un partit molt ajustat, el Nàstic ja espera rival per a la tercera eliminatòria, amb les mateixes característiques que l’anterior.
El rival serà un altre equip de Segona Divisió, i el sorteig també decidirà si es juga al Nou Estadi o els grana actuen com a visitants.

El proper partit del Nàstic serà la quarta jornada de la lliga regular, i tindrà lloc aquest diumenge, a les 18 hores, a Alcorcón.