Esports
07 d'octubre del 2014
Llorenç Gómez fitxa pel Seferihisar Spor turc
El jugador de Torredembarra disputarà la fase final de la lliga turca del 9 al 16 d’octubre
Després d’un estiu dedicat pràcticament a la selecció espanyola, i de vestir en els darrers mesos les samarretes de l’Al-Wsl de Dubai o del Terracina d’Itàlia, defensarà del 9 al 16 d’octubre els colors del club turc Seferihisar Spor. En aquesta ocasió, anirà acompanyat del també jugador del combinat estatal, el porter Jesús Donaire. Un tàndem format per dos dels millors jugadors del panorama mundial d’aquesta modalitat esportiva. Ambdós han estat fitxats per disputar la fase final del campionat.

Tall de veu. Llorenç Gómez

Tot i que en el món del futbol platja molts el coneixen com el ‘mag’ i que treu la vareta en totes les celebracions dels seus gols, reconeix que “les coses no surten per art de màgia”, i que el secret està en els entrenaments. Després d’uns dies de descans a casa amb el passi al Mundial de Portugal 2015 assolit, aquesta darrera setmana s’ha tornat a vestir de curt i ha tornat a trepitjar la sorra de la platja de la Paella. El de Torredembarra reconeix “no voler-se posar un sostre perquè això significaria deixar d’avançar, i encara li queden molts aspectes per millorar”.

Tall de veu. Llorenç Gómez

Amb 19 anys una lesió el va allunyar del futbol camp, la recuperació del genoll el va dur fins a la platja, i amb tan sols 22 anys ja vesteix el dorsal número 10 allà on va. Ara, a Turquia.
Social
Et recomanem
22a Fira d'Artesans
15, 16, 17 i 18 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a les Eres
Organitza: Col·lectiu d'Artesans d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla