Esports
07 d'octubre del 2014
Llorenç Gómez fitxa pel Seferihisar Spor turc
El jugador de Torredembarra disputarà la fase final de la lliga turca del 9 al 16 d’octubre
Després d’un estiu dedicat pràcticament a la selecció espanyola, i de vestir en els darrers mesos les samarretes de l’Al-Wsl de Dubai o del Terracina d’Itàlia, defensarà del 9 al 16 d’octubre els colors del club turc Seferihisar Spor. En aquesta ocasió, anirà acompanyat del també jugador del combinat estatal, el porter Jesús Donaire. Un tàndem format per dos dels millors jugadors del panorama mundial d’aquesta modalitat esportiva. Ambdós han estat fitxats per disputar la fase final del campionat.

Tall de veu. Llorenç Gómez

Tot i que en el món del futbol platja molts el coneixen com el ‘mag’ i que treu la vareta en totes les celebracions dels seus gols, reconeix que “les coses no surten per art de màgia”, i que el secret està en els entrenaments. Després d’uns dies de descans a casa amb el passi al Mundial de Portugal 2015 assolit, aquesta darrera setmana s’ha tornat a vestir de curt i ha tornat a trepitjar la sorra de la platja de la Paella. El de Torredembarra reconeix “no voler-se posar un sostre perquè això significaria deixar d’avançar, i encara li queden molts aspectes per millorar”.

Tall de veu. Llorenç Gómez

Amb 19 anys una lesió el va allunyar del futbol camp, la recuperació del genoll el va dur fins a la platja, i amb tan sols 22 anys ja vesteix el dorsal número 10 allà on va. Ara, a Turquia.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla