26 de setembre del 2016
Un hat-trick d’Assís sentencia el CE Altafulla amb un resultat de 3 a 0 al camp del Tancat
Els groc-i-negres rebran dissabte a casa el Pla de Santa Maria amb la intenció de sumar la segona victòria d’aquest inici de temporada
El CE Altafulla disputava aquest dissabte un altre dels partits difícils de la categoria. Ho feia a domicili davant la UE Tancat, un clar aspirant a jugar-se a finals de la temporada la promoció d’ascens. I el guió s’ha establert tal i com es preveia. Un hat-trick de l’exjugador de la Riera CF, Assís, ha inhabilitat les possibilitats de victòria dels groc-i-negres, que han aguantat bé els contraatacs, sobretot durant la primera part.

El primer gol del Tancat ha arribat al minut 23’, mentre que els dos darrers ho han fet a les acaballes del partit, als minuts 78’ i 87’.

L’Altafulla de Luis Rosado ha sumat 3 punts dels 12 possibles en aquestes quatre primeres jornades de lliga. Els mateixos punts que el seu proper rival, el Pla de Santa Maria, que ha encaixat en aquesta darrera jornada una autèntica golejada a l’estil partit de tennis, un 0 a 7 davant el Torreforta, un dels altres equips forts del grup 3 de la 3a Catalana.

El partit davant dels del Pla serà aquest dissabte a les 5 de la tarda al Joan Pijuan, i es podrà seguir en directe per Altafulla Ràdio.

També aquest dissabte, el CE Altafulla ha fet història amb el primer partit de l’entitat en categoria Mini.