22 de desembre del 2014
El Nàstic tanca el 2014 en zona de play-off després de vèncer a l’Elche Ilicitano per 0 a 2
El conjunt de Vicente Moreno disposa ara de 32 punts
El conjunt grana acomiada el 2014 amb una nova victòria. El Nàstic ha guanyat aquest diumenge l’Elche Ilicitano per 0 a 2 amb gols de Rayco i Luismi a la primera meitat.

El partit començava favorable als tarragonins amb un primer gol de Rayco al minut 5. El conjunt local ha intentat crear joc però les diferents línies defensives grana s’han mostrat quasi insuperables. Luismi ha estat l’encarregat de fer el segon gol a l’equador de la primera meitat, gràcies a una assistència de Marcos. Durant la segona part, els de Vicente Moreno seguien dominant el partit amb clares ocasions de gol que no aconseguien arribar a porteria. El final del partit finalitzava amb un 0 a 2 que referma al Nàstic a les places de play-off. L’entrenador de l’equip, Vicente Moreno, parla d’un bon resultat però assegura que no s’ha de baixar mai la guàrdia.

Així doncs, els de Vicente Moreno acomiaden l’any situats a les primeres posicions amb un total de 32 punts. Els entrenaments de l’equip es reprendran el dilluns 29 de desembre.

El proper partit, l’últim de la primera volta del campionat, es jugarà amb el Villarreal el diumenge 4 de gener, a les 12.00 hores, al Nou Estadi.