10 d'octubre del 2016
El CE Altafulla millora la seva imatge i aconsegueix una victòria per 3 a 4 al camp de l’Alcover
Amb aquests 3 punts, els groc-i-negres escalen posicions a la taula i se situen ara en vuitè lloc
L’objectiu era millorar la imatge del darrer partit contra el Pla de Santa Maria per poder puntuar davant de l’Alcover, i així ha estat. El primer equip del CE Altafulla s’ha imposat per 3 a 4 aquest diumenge a l’Alt Camp. Tres punts molt treballats que permeten als homes de Luis Rosado sumar la tercera victòria de la temporada.

Els altafullencs han començat per darrera al marcador. Al minut 13 encaixaven el primer gol, i al minut 15 els locals sumaven el segon. Un 2 a 0 en contra que han sabut capgirat ben aviat. Només un minut més tard, Tommy Anguita aconseguia el primer per l’Altafulla, i Daniel Serrano feia el gol de l’empat; un resultat que s’ha mantingut fins a la segona meitat de l’enfrontament. Al minut 44, Genís Cañas avançava els altafullencs al marcador i donava seguretat a la plantilla, que ha fet evident la necessitat d’endur-se els punts a casa. Al minut 77, però, l’Alcover aconseguia empatar de nou el partit. Una alegria que duraria ben poc als de l’Alt Camp amb el quart i definitiu de l’Altafulla, al minut 78, obra de Pol Inglés.

Amb aquesta victòria, els groc-i-negres escalen posicions a la taula i se situen ara en vuitè lloc amb 9 punts.

El proper rival serà el Sant Salvador, onzè amb 7 punts. El partit es disputarà el dissabte a les 5 de la tarda al Joan Pijuan.

Aquesta jornada també han aconseguit la victòria els conjunts Femení, per 2 a 0 contra el Reus Deportiu; els Veterans, per 3 a 4 contra el Creixell; l’Infantil (G15), per 3 a 1 contra el Tancat; i el Benjamí 7 (G25), per 10 a 0 contra la Pobla de Mafumet.

No han aconseguir sumar els 3 punts aquest cap de setmana l’Infantil (G14), que ha perdut per 4 a 0 contra el Pla de Santa Maria; l’Aleví (G43), per 8 a 1 contra el Roda de Berà; l’Aleví (G44), per 29 a 1 contra la Riera de Gaià; el Benjamí 7 (G25), per 10 a 0 contra el Tecnifutbol Salou; i el Prebenjamí 7, per 3 a 4 contra el Base Marc Bartra. Ha empatat a 3 el Juvenil contra el Sant Salvador.