24 d'octubre del 2016
El CE Altafulla deixa escapar els tres punts a l’últim minut de partit contra el CD Morell B
Els de Luis Rosado han acabat empatant a 2 gols al complicat camp del CD Morell B
El CE Altafulla ha deixat escapar aquest dissabte els 3 punts a l’últim minut del partit, després de remuntar un 1 a 0 en contra que David Ibáñez, del CD Morell B, ha marcat al minut 28’ de la primera part. L’empat, però, no s’ha fet esperar. Tres minuts més tard, Genís Cañas, ha fet pujar l’empat a 1 a l’electrònic, que ha donat oxigen al conjunt de Luis Rosado de cara a la segona part.

Ja a la represa, els dos equips han sortit a totes per endur-se els 3 punts, i ha estat el conjunt altafullenc qui s’ha avançat al marcador, amb un gol obra del golejador de l’equip groc-i-negre, Pol Inglés, que, amb una jugada finalitzada a la perfecció ha acabat anotant el segon pels altafullencs al minut 78’ de la segona meitat.

Quan semblava que el resultat ja no es mouria, arran del bon joc i la bona posició que el CE Altafulla disposava damunt la gespa, el local Marc Calvo ha fet pujar l’empat a 2 al minut 89’, a les acaballes del partit. 3 punts que deixava escapar l’Altafulla quan ho tenia tot per aconseguir-ho.

Amb aquest empat, l’Altafulla suma 11 punts i se situa onzè a la taula del grup 3 de la 3a Catalana. Dissabte a les 5 rebrà el CE Constantí, que aquesta jornada ha perdut per 0 a 3 contra el tot poderós CDC Torreforta.

També han empatat aquesta jornada el conjunt Juvenil, a 3 al camp del Pla de Santa Maria; i l’Aleví Negre, a 6 contra l’Arboç C.

Cal destacar aquest cap de setmana la victòria de l’equip Femení, que s’ha imposat al Mas Pellicer per 5 a 1; la de l’Infantil Groc, que ha guanyat per 3 a 2 contra el Creixell; i la del Benjamí Groc, que ha superat el Sant Salvador per 5 a 1.

No han tingut tanta sort, el Benjamí Negre, que ha perdut per 7 a 1 contra l’Arboç C; ni l’Infantil Negre, que ha caigut per 8 a 0 al camp del Sant Pere i Sant Pau C.

El partit del Pre-Benjamí al camp del Calafell, i l’amistós dels Minis contra La Riera s’han hagut se suspendre a causa de la pluja.