24 d'octubre del 2016
El Reus d’Alberto Benito guanya el Lugo per 2 a 1, i se situa en zona d’ascens directe a Primera
Aquest cap de setmana, 4.000 espectadors han omplert l’Estadi Municipal davant de l’equip més golejador de la categoria
La defensa del CF Reus Deportiu ha tornat a mostrar-se aquest cap de setmana com una de les més fortes de la categoria. En aquesta ocasió, més que mai, davant de l’equip més golejador de la lliga, el CD Lugo, a qui han superat per 2 a 1. El partit d’aquest dissabte havia de servir per decidir el segon classificat de la Segona Divisió. I així ha estat, el Reus ha estat el mereixedor de la segona plaça, que dóna l'ascens directe a Primera.

Els roig-i-negres es consoliden com l’equip revelació de la lliga. En menys de tres minuts han sentenciat el partit, primer amb un gol de Máyor al 24’, i al 26’, amb una segona diana de Fran. A la represa, però, han estat els gallecs els que han tingut el control de la pilota i fins i tot han aconseguit escurçar distàncies al minut 55. Un gol insuficient, però, per endur-se els 3 punts a casa.

L’altafullenc Alberto Benito ha tornat a jugar un paper clau en els esquemes de Natxo González. S’ha convertit en un fixe dins de l’onze inicial del tècnic, però el lateral roig-i-negre és conscient que “és molt aviat i cal seguir treballant perquè hi ha molta competència i cada partit és un repte”.

Benito ha insistit en què “al mon del futbol no podem confiar-nos, i no hem d’oblidar que l’objectiu continua sent la salvació”. Ha afegit que “fins que no haguem aconseguit els 50 punts, seguirem treballant per fer-ho”.

El Reus visitarà el camp del Huesca el dissabte vinent. Aquest cap de setmana, 4.000 espectadors han omplert l’Estadi Municipal.