Esports
Foto: Federació Catalana de Vela
25 d'octubre del 2016
El Club Marítim d’Altafulla, guardonat amb la Vela de Platí 2015 de la Federació Catalana
La distinció reconeix els èxits esportius dels seus regatistes i l’elevat nombre de llicències amb què compta
La Federació Catalana de Vela ha reconegut el Club Marítim d’Altafulla amb la Vela de Platí 2015. Una distinció que reconeix la trajectòria de l’entitat durant el darrer any, tant pel que fa als èxits esportius dels seus regatistes, com a l’elevat nombre de llicències amb què compta. El gerent del club, Xavier Garrote, s’ha mostrat molt satisfet pel reconeixement que “ens dóna força per seguir treballant en aquesta línia”.

La gala de lliurament de guardons es va celebrar el passat 14 d’octubre a les Drassanes Reials del Museu Marítim de Barcelona, en el marc de la Festa Catalana de la Vela.

La celebració va ser presidida per Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela, i el van acompanyar Oriol Marcé, Subdirector General d'Activitats Esportives i Infraestructures de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat; David Escudé, Comissionat d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona; o Julia Casanueva, presidenta de la Real Federación Española de Vela; entre d’altres.

La Federació va reconèixer l'esforç i la dedicació de gairebé 150 esportistes de les diferents disciplines de la vela lleugera i de creuer per haver aconseguit un total de 84 títols de Catalunya, 32 d'Espanya, 21 d'Europa i 9 del món i competicions internacionals. També va distingir 86 clubs per l'organització d’activitats de vela i difusió de l’esport.

Coincidint amb la celebració del 50è aniversari de la Federació Catalana de Vela, també es va fer un petit homenatge a les persones que han contribuït en el seu desenvolupament i creixement.
Xavier Garrote, gerent del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla