25 d'octubre del 2016
El CF La Riera suma la primera victòria de la temporada, per 2 a 0 contra el Salou
Els homes de Jordi Mercadé disputaran la propera jornada el primer derbi de la campanya contra El Catllar
El CF La Riera per fi ha estrenat el caseller de victòries aquesta temporada. Ho ha fet aquest cap de setmana, després d’imposar-se per 2 a 0 al Salou. Després de set derrotes consecutives, els rierencs han aconseguit treure’s l’espineta i han deixat els 3 punts a casa. El tècnic, Jordi Mercadé, s’ha mostrat molt satisfet pel resultat als micròfons d’aquesta casa, i ha reconegut que “ja tocava i que l’equip s’ho mereixia”. I és que fins aquesta jornada la sort no havia acompanyat els de La Riera, que havien viscut partits molt disputats amb resultats molt ajustats. L’entrenador, però, ha celebrat que “l’equip ha estat molt fort, i no ha perdut la confiança en ell mateix”.

La primera part ha estat molt igualada, i marcada per la pressió del Salou i per diverses ocasions de gol d’ambdós conjunts. Ja a la segona meitat, el domini ha estat de La Riera, que s’ha avançat al marcador al 80’, i uns minuts més tard ha sentenciat el partit amb el segon i definitiu. Un enfrontament molt disputat en què tots dos equips tenien molta necessitat de sumar punts.

El partit és el reflex d’una “categoria –segons Mercadé- molt equilibrada en què no ens podem fiar de ningú perquè qualsevol equip et pot complicar la vida”.

La plantilla afronta la setmana amb els ànims renovats després d’aconseguir aquesta victòria tan esperada. A més, la propera jornada té un “al·licient especial”, i és que La Riera jugarà el primer derbi de la temporada contra El Catllar. Ambdós equips es troben en una situació molt similar i aniran a lluitar pels 3 punts. Les claus del partit per Jordi Mercadé són “sortir concentrats al camp, i cometre els mínims errors possibles”.