Esports
Foto: delcamp.cat
25 d'octubre del 2016
El Nou Estadi de Tarragona és l’escenari d’una desencantada Supercopa de Catalunya entre el Barça i l’Espanyol
Tot i que ambdós conjunts s’havien compromès a portar-hi els millors jugadors, el Barça només jugarà amb sis futbolistes del primer equip
El Nou Estadi de Tarragona acollirà aquest dimarts una nova edició de la Supercopa de Catalunya, que enfrontarà el Barça i l’Espanyol.

Tot i que el partit pretenia ser una gran festa del futbol amb l’atractiu de veure els millors jugadors d’ambdós conjunts a Tarragona, la intenció de dignificar la competició ha quedat en paper mullat. I no per culpa dels blanc-i-blaus ja que Quique Sánchez Flores sí que ha convocat tots els seus jugadors disponibles; sinó perquè el FC Barcelona, una vegada més, ha decidit menysprear una competició que a hores d’ara no es creu ningú.

Amb sis futbolistes del primer equip blau-grana, Tarragona no veurà sobre el terreny de joc del Nou Estadi a jugadors com Messi, Neymar, o Luis Suárez, en un partit on s’espera una gran afluència amb més de 14.000 aficionats.

La Federació Catalana de Futbol ha recomanat que tots els espectadors acudeixin abans al Nou Estadi. Per aquest motiu, des de les 7 de la tarda les instal·lacions del club estaran obertes, i a les 8 es procedirà a l’obertura de les portes del camp. Més de 170 jugadors i aficionats del CE Altafulla viuran la cita en directe des de Tarragona.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla