Esports
26 d'octubre del 2016
L’alcalde d’Altafulla i diputat, Fèlix Alonso, critica les incerteses generades pel govern espanyol respecte els Jocs Mediterranis
Tots els grups al Congrés, tret del PP, es comprometen a garantir 12 milions d’euros per Tarragona 2017
Tots els grups polítics del Congrés dels Diputats, amb l’excepció del Partit Popular, han donat suport aquest dimarts a una Proposició No de Llei impulsada pel Partit Democràta (PDECat) que garanteix 12 milions d’euros per Tarragona 2017.
L’alcalde d’Altafulla i diputat, Fèlix Alonso, ha criticat les incerteses generades pel govern espanyol respecte els Jocs Mediterranis, i per contra, s’ha mostrat totalment convençut que “seran un gran èxit”. “El dubte –ha lamentat- és si el govern de l’Estat tornarà a deixar tirada la ciutat de Tarragona”.

El diputat d’En Comú Podem per Tarragona ha recordat la declaració institucional aprovada per unanimitat ara fa uns dies, i ha lamentat que “el que falta és el compromís del govern d’Espanya”. En aquest sentit ha afegit que “no són només paraules, sinó que també són fets”. Fèlix Alonso ha sentenciat que “si el govern espanyol compleix amb els seus compromisos, en uns mesos estarem celebrant tots junts un esdeveniment inoblidable, que farà créixer la nostra autoestima”.

La proposta, transaccionada amb la majoria de grups parlamentaris a la Comissió d’Hisenda i Administracions Públiques del Congrés, estableix que abans del 15 de desembre es portin a terme les modificacions pressupostàries oportunes als pressupostos generals de l’Estat del 2016 per tal de garantir el finançament compromès, i poder dotar amb una partida de 3 milions d’euros la construcció de la piscina olímpica. Un compromís que haurà de quedar també reflectit en els pressupostos de 2017 si en la seva presentació la inversió encara no s’ha materialitzat.

Així mateix, s’ha acordat incloure en els comptes de 2017 una partida dotada amb 9 milions d’euros per a les despeses operatives dels Jocs.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla i diputat al Congrés
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla i diputat al Congrés
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla