Esports
Foto: Altafulla Ràdio
16 de març del 2017
En marxa els preparatius de la segona prova de la Copa Catalana de Trial
Es preveu la participació de 150 pilots, entre els quals hi serà present Abel Mustieles, Campió d’Europa i del Món de Trial
Altafulla espera amb ganes la segona prova de la Copa Catalana de Trial, que se celebrarà el proper 2 d’abril. L’organització, a càrrec del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra amb la col·laboració de la regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla i de la Federació Catalana de Ciclisme, ja ha posat en marxa els preparatius per tenir-ho tot a punt.

En edicions anteriors, Altafulla havia acollit una de les proves de la Copa Tarragona, però és la primera vegada que es converteix en l’escenari d’una competició d’aquestes característiques, que esdevé una de les més importants del calendari de l’entitat torrenca per aquest 2017.

Els organitzadors preveuen un gran nombre d’assistents. Segons Àngel Batlle, president del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra, hi prendran part prop de 150 pilots. Aquests vindran d’altres indrets d’Espanya i s’espera que, fins i tot, aconsegueixin la participació d’algun pilot europeu.

El circuit consistirà en una zona que, segons ha descrit Batlle, serà “espectacular”. L’entitat ha mostrat el seu interès en crear aquesta zona artificial davant del Castell d’Altafulla amb material divers, com ara bobines i pals de fusta.

Per a aquesta prova, el president del club ha confirmat a Altafulla Ràdio que comptaran amb l’assistència del millor pilot del món, Abel Mustieles, tres cops campió mundial i tres cops campió d’Europa en la categoria de trial de ciclisme de muntanya.

La Copa Catalana de Trial 2017 va donar el tret de sortida el passat 5 de març amb la seva prova estrella, el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona (UCI-C1).

En seran tres més les proves que configuraran la competició. Més enllà de la del proper 2 d’abril a Altafulla, hi ha previstes la dels dies 3 i 4 d’abril a Girona -en el marc de la Sea Otter Europe-, i la del 17 de setembre a Terrassa, que servirà per tancar el certamen.
Àngel Batlle, president del Club Biketrial Costa Daurada
Àngel Batlle, president del Club Biketrial Costa Daurada
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla