Esports
Foto: CE Altafulla
17 de març del 2017
El CE Altafulla celebrarà l’Assemblea Ordinària el proper 31 de març
Enguany culmina el primer mandat de Francesc Julià a la presidència de l’entitat, i la seva intenció és tornar-s’hi a presentar
L’Assemblea Ordinària del CE Altafulla ja té data. La convocatòria tindrà lloc el proper divendres 31 de març a les 8 del vespre al Centre d’Entitats.

La trobada servirà per fer balanç esportiu, social i econòmic de la temporada; i enguany també serà el moment de donar a conèixer les candidatures que es presenten per dirigir l’entitat durant els propers quatre anys. Aquesta campanya culmina el primer mandat de Francesc Julià, qui ja ha avançat als micròfons d’aquesta casa que la seva intenció és tornar-se a presentar. Ho tornarà a fer acompanyat de Pedro Navarro a la vicepresidència, Toni Rodríguez a la secretaria, Jèssica Colomina a la tresoreria, i amb la incorporació d’Àlex Cañas com a vocal.

Els requisits per formar una candidatura són presentar un mínim de tres càrrecs –president, secretari, i tresorer-, més dos càrrecs opcionals -vicepresident i vocal-, ser major de 18 anys, i acreditar com a mínim un any de soci. Cal comunicar-ho a la junta actual abans del 30 de març. Un cop presentades públicament les candidatures el dia 31, es convocarien eleccions entre els 30 i 60 dies posteriors, d’acord amb els estatuts.

L’entitat ja pensa en Setmana Santa. El veí i jugador professional del Reus Deportiu, Alberto Benito, oferirà de nou un campus al llarg de la setmana; i resta pendent també de confirmar una masterclass de futbol platja amb el jugador internacional Llorenç Gómez.

De cara a l’estiu, el club també ha de confirmar la participació d’un conjunt Benjamí i un d’Infantil al Campionat Internacional de Futbol Base, que se celebrarà del 27 de juny a l’1 de juliol a Andorra La Vella.

El primer equip de l’entitat descansa aquesta jornada després de la retirada de la competició del Morell B.
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla