Esports
Foto: Twitter
20 de març del 2017
L’altafullenca Marta Camps completa el seu palmarès amb el Campionat d’Espanya de Cros F45
Maria José Carabante busca l’or en els 200, 400, i 800 metres al Campionat del Món d’Atletisme per a Veterans
Marta Camps ha aconseguit aquest cap de setmana a Alacant l’únic títol que faltava al seu palmarès: el Campionat d’Espanya de Cros F45. Després d’imposar-se amb comoditat en la modalitat dels 1.500 metres de la V Copa d’Espanya de Club Veterans en Pista Coberta el passat cap de setmana; l’altafullenca ha sumat un nou triomf aquest diumenge a la localitat d’Elda, amb una marca de 23 minuts i 28 segons.

Una victòria que rep amb doble satisfacció ja que, més enllà de completar el seu historial, li ha permès superar a la Campiona d’Espanya dels 3.000 metres, Mercedes Palacios, que ha estat segona amb un temps de 23 minuts i 34 segons. També ha superat a qui la va relegar al subcampionat ara fa tres anys en aquesta mateixa competició, la xinesa Dong Liu, or al Campionat del Món en categoria Absoluta l’any 1993.

El seu entrenador personal, Guillermo Alonso, ha volgut desmerèixer la seva tasca com a tècnic, i ha parlat de “qualitats de persona privilegiada”.

Mentrestant, la també altafullenca Maria José Carabante té fins aquest dissabte una de les cites més importants de la temporada. Participa en la 21a edició dels Campionats Mundials d’Atletisme per a Veterans, on buscarà l’or en les modalitats dels 200, 400 i 800 metres.

Amb només sis anys de trajectòria, l’atleta altafullenca és Campiona d’Espanya en els 400 metres i en els 800 metres a l’aire lliure, Campiona d’Espanya en els 400 metres en pista coberta, Subcampiona d’Europa en els 400 metres en pista coberta, i bronze al Mundial dels 4x200 metres.
Guillermo Alonso, entrenador personal
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla