Esports
Foto: Cervera-Segarra
20 de març del 2017
El CFS Altafulla cau per 7 a 2 a la pista del Cervera-Segarra en el seu afany de seguir sumant
Les ganes d’ampliar el marge a la classificació contra un rival directe han fet que les altafullenques tornin a casa amb les mans buides
La recerca de punts ha complicat aquest cap de setmana el partit de l’equip Femení del CFS Altafulla a la pista del Cervera-Segarra. Tot i començar per davant al marcador i iniciar la segona meitat de l’enfrontament amb empat a 2, les ganes d’ampliar el marge a la classificació contra un rival directe han fet que les altafullenques tornin a casa amb les mans buides.

El conjunt de José Valero ha caigut per 7 a 2 davant d’un rival “mentalment molt fort” i en un “camp complicat”. Un resultat que esdevenia un dels possibles escenaris, però que, segons paraules del tècnic, “no ens mereixíem”. Tot i això, ha apuntat que el fet de “no encadenar un bon ritme d’entrenaments ens ha passat factura”.

Amb aquesta derrota, les altafullenques trenquen la bona ratxa de resultat se vuit jornades sense perdre. De fet, fins aquest darrer cap de setmana, únicament havien perdut contra l’Hospitalet Bellsport, a casa, per 4 a 5.

Tot i reconèixer que la plantilla ha quedat “una mica tocada”, Valero confia en “un bloc molt fort i motivat”. De les vuit jornades que queden encara per disputar, el tècnic n’espera guanyar, com a mínim, un 90%. El proper rival de les noies serà l’Escola Pia Nostra Senyora, el dissabte a les 6 de la tarda a domicili.
José Valero, entrenador del CFS Altafulla
José Valero, entrenador del CFS Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla