10 d'abril del 2017
El CE Altafulla guanya amb comoditat el Cunit per 4 a 1 i fa valer el seu lloc a la classificació
La nota destacada del partit ha estat el gol número 100 del màxim golejador altafullenc, Pol Inglés, qui ha aconseguit un hat-trick
El CE Altafulla ha fet valer aquest dissabte el seu lloc a la classificació i ha guanyat amb comoditat, per 4 a 1, el Cunit, cuer de la taula. El primer gol de l’Altafulla ha arribat a la mitja hora de joc quan Pol Inglés ha transformat el primer dels quatre gols de la tarda, i que, a més, ha esdevingut el gol número 100 del màxim golejador de l’equip amb la samarreta groc-i-negra. Amb l’1 a 0 ha acabat la primera meitat.

Ja a la represa, Àlex Ribes ha anotat el segon pel conjunt de Luis Rosado en el minut 52, i tres minuts més tard, Pol Inglés, per segona vegada, ha foradat la porteria cunitenca, equip que ha encaixat en el que portem de temporada un total de 92 gols en contra, i només 19 a favor.

Ivan Rodríguez, en un moment de relaxació del conjunt altafullenc, ha aprofitat per anotar l’únic gol dels del Penedès, però el resultat no s’ha quedat en el 3 a 1. Pol Inglés de nou, al minut 66, ha anotat el quart gol pels altafullencs, i el tercer, en el seu marcador personal, gol que ha fet possible un nou hat-trick pel jugador format a la casa. Pol Inglés disputa la seva sisena temporada al futbol territorial on fins ara ha jugat un total de 160 partits amb el CE Altafulla. Aquesta temporada acumula 26 gols amb la samarreta groc-i-negra.

Aquesta setmana la lliga s’atura pel període de vacances de Setmana Santa, per tant, el CE Altafulla no disputarà la jornada 29 fins el 23 d’abril, en diumenge, per Sant Jordi, a les 5 de la tarda al camp del Santa Coloma de Queralt. Ara és 9è al grup 3 de la 3a Catalana amb 37 punts. Els de la Conca de Barberà són 11ens amb 31 punts.