Esports
Foto: Marca
14 de juliol del 2017
El Nàstic fitxa l’atacant Omar Perdomo
El tinerfeny arriba en forma de cessió per part del Tenerife
El Nàstic ha fet oficial la incorporació d’Omar Perdomo. El jugador arriba cedit per part del Tenerife i es converteix en el sisè fitxatge del club després de l’arribada de Maikel Mesa, Abraham Minero, Tete Morente, Carlo Blanco i Sandro Toscano.

L’extrem de 24 anys, arriba a Tarragona per trobar la regularitat que l’ha mancat en la darrera temporada a les illes. Malgrat això i la seva joventut, ha jugat 71 partits de Segona Divisió en els que ha marcat 8 gols. En el curs anterior va disputar 27 duels de fase regular, 2 de Copa del Rei i 2 de promoció. La seva posició natural és la banda dreta, i per tant haurà de competir amb l’ivorià Jean-Luc Assoubre.

El futbolista ja s’ha entrenat a les ordres de Lluís Carreras i ha format part de la segona sessió de pretemporada que s’ha dut a terme aquest dijous.

D’altra banda, el president Josep Maria Andreu ha parlat de l’interès del Real Zaragoza en Bruno Perone. Ha deixat ben clar que qui vulgui fitxar al central brasiler haurà de passar per caixa i pagar els 3.000.000 de la clàusula de rescissió. A més, la intenció del club és ampliar el contracte que uneix a totes dues parts.
Social
Et recomanem
Concert a càrrec d'Svetlana Tovstukha
26 de juliol a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Festival Internacional de Música de la Costa Daurada
Diada Castellera d'Estiu
29 de juliol a les 18:30h. a la plaça dels Vents
Amb els Castellers d'Altafulla i els Salats de Súria
Cicle de teatre "Escena Altafulla"
28, 29 i 30 de juliol a la vil·la romana dels Munts
Més informació a www.altafulla.cat
Exposició pictòrica d'Orion Leim i Lolo Elemak
Fins el 5 d'agost a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla