Esports
Foto: Marca
14 de juliol del 2017
El Nàstic fitxa l’atacant Omar Perdomo
El tinerfeny arriba en forma de cessió per part del Tenerife
El Nàstic ha fet oficial la incorporació d’Omar Perdomo. El jugador arriba cedit per part del Tenerife i es converteix en el sisè fitxatge del club després de l’arribada de Maikel Mesa, Abraham Minero, Tete Morente, Carlo Blanco i Sandro Toscano.

L’extrem de 24 anys, arriba a Tarragona per trobar la regularitat que l’ha mancat en la darrera temporada a les illes. Malgrat això i la seva joventut, ha jugat 71 partits de Segona Divisió en els que ha marcat 8 gols. En el curs anterior va disputar 27 duels de fase regular, 2 de Copa del Rei i 2 de promoció. La seva posició natural és la banda dreta, i per tant haurà de competir amb l’ivorià Jean-Luc Assoubre.

El futbolista ja s’ha entrenat a les ordres de Lluís Carreras i ha format part de la segona sessió de pretemporada que s’ha dut a terme aquest dijous.

D’altra banda, el president Josep Maria Andreu ha parlat de l’interès del Real Zaragoza en Bruno Perone. Ha deixat ben clar que qui vulgui fitxar al central brasiler haurà de passar per caixa i pagar els 3.000.000 de la clàusula de rescissió. A més, la intenció del club és ampliar el contracte que uneix a totes dues parts.
Social
Et recomanem
Celebració de la prova de Triatló dels Jocs Mediterranis
23 de juny durant tot el matí a Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant el castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
XVIII Nit de Bruixes
29 i 30 de juny a la tarda pels carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de final de curs de Gaià Gospel
30 de juny a les 20:00h. al bar-restaurant Faristol
Organitza: Gaià Gospel